Virusmutatie verpest kerstplannen Sancho en Bellingham

Virusmutatie verpest kerstplannen Sancho en Bellingham

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

21 december 2020 – Jadon Sancho en Jude Bellingham zullen de feestdagen niet bij hun families in Engeland vieren. Borussia Dortmund geeft de spelers geen toestemming om naar hun thuisland terug te keren.

Net als Nederland heeft Duitsland het vliegverkeer met het Verenigd Koninkrijk stilgelegd omdat een zeer besmettelijke mutatie van het coronavirus rondwaart in Engeland. "Hierdoor laten we ze in de kerstperiode niet naar Engeland reizen", liet technisch directeur Michael Zorc maandag weten.

Sancho (20) werd afgelopen zomer veelvuldig in verband gebracht met een overgang naar Manchester United, maar bleef Borussia Dortmund trouw. Met geen enkel doelpunt na veertien speelrondes in de Bundesliga is hij het seizoen teleurstellend begonnen. Bellingham (17) werd een aantal maanden geleden overgenomen van Birmingham City en verschijnt ondanks zijn jonge leeftijd regelmatig aan de aftrap bij de Duitse grootmacht.

Reacties

gerelateerd