Morgan verlaat Tottenham Hotspur al na enkele maanden

21 december 2020, 16:59   Bijgewerkt: 21 december 2020, 17:08

Alex Morgan vertrekt alweer bij Tottenham Hotspur. De 31-jarige aanvalster keert na de jaarwisseling terug naar de Verenigde Staten, zo bevestigt de Londense club maandag. In totaal speelde ze slechts vijf wedstrijden voor Tottenham Hotspur.

Morgan maakte in september de overstap naar de Spurs. Omdat zij met het oog op de uitgestelde Olympische Spelen speelminuten wilde maken, liet zij zich door Orlando Pride verhuren aan Tottenham Hotspur. Morgan zou vanwege de coronacrisis met haar Amerikaanse club de afgelopen maanden weinig in actie zijn gekomen. Sam Mewis en Rose Lavelle (Manchester City) en Christen Press en Tobin Heath (Manchester United) maakten net als Morgan de tijdelijke overstap van de Verenigde Staten naar Engeland.

In de vijf wedstrijden die Morgan speelde voor Tottenham Hotspur, was zij tweemaal trefzeker in de Women's Super League. Het waren pas haar eerste wedstrijden van 2020. Vanwege een zwangerschap was de aanvalster in 2019 voor het laatst in actie gekomen. Op 7 mei dit jaar werd zij moeder van een dochter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen