Gustafson traint weer mee bij FC Utrecht, terugslag voor Maher

21 december 2020, 14:56   Bijgewerkt: 21 december 2020, 15:07

Simon Gustafson is teruggekeerd op het trainingsveld van FC Utrecht. De aanvoerder raakte in het duel met PSV (2-1) geblesseerd en miste de wedstrijden met Ajax en Fortuna Sittard. Of hij ook weer in actie kan komen voor de Domstedelingen in het uitduel met FC Emmen (dinsdag 18.45 uur) is nog onduidelijk. Adam Maher ontbreekt sowieso bij de ploeg van Rene Hake. De middenvelder heeft een terugslag gekregen na een blessure. 

FC Utrecht wist afgelopen weekend weer niet te winnen en staat pas op twee zeges in de Eredivisie dit seizoen. Al zeven keer speelde het gelijk, zo ook tegen Fortuna Sittard: 1-1. Volgens Hake is het dan ook tijd dat FC Utrecht het gaat laten zien. De achterstand op nummer vier Feyenoord is immers al dertien punten, in een seizoen waarin Utrecht de top wilde aanvallen. "Er is genoeg gepraat, nu moeten we het op het veld waarmaken", zegt Hake tegenover het clubkanaal. "Zondag spelen we nog tegen AZ, maar eerst willen we in Emmen goed voor de dag komen." 

Hake is beducht voor FC Emmen, dat nog zonder zege is in de Eredivisie. "Zij zitten net als ons in een lastige fase. Dan moet je niet te veel praten, maar gewoon doen. Met Anco Jansen en Michael de Leeuw hebben ze spelers die het verschil kunnen maken, maar wij moeten kijken naar onze eigen uitvoering. Met een goede veldbezetting zullen nauwkeurig moeten spelen op een andere ondergrond", doelde de FC Utrecht-trainer op het kunstgras van Emmen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen