Advocaat rekent op versterkingen in de winterstop

21 december 2020, 10:47   Bijgewerkt: 21 december 2020, 10:53

Feyenoord-trainer Dick Advocaat rekent erop dat er in de komende winterstop versterkingen komen voor zijn elftal. De coach wil met zijn ploeg meedingen naar Europees voetbal, ook met het oog op komend seizoen. Hoewel er pas onder Arne Slot grote verrichtingen en investeringen worden verwacht, hoopt de ervaren trainer op aanwinsten.

Dat vertelt hij althans tegenover het ANP. "We hebben nu weer twee, drie spelers die twee of drie maanden eruit liggen. Dan wordt het een moeilijk verhaal als we niets doen", reageerde Advocaat, mede op het oog van de vele blessures bij Feyenoord. Onder anderen João Teixeira ligt maanden uit de roulatie, terwijl Justin Bijlow, Sven van Beek, Ridgeciano Haps, Robert Bozenik en Orkun Kökcü momenteel in de ziekenboeg zitten en Leroy Fer en Luis Sinisterra pas net weer terug zijn.

"We kunnen niet iedere wedstrijd blijven worstelen. De leiding van Feyenoord zal toch ook wel begrijpen dat we iets moeten doen. Ze zijn bezig om te kijken of we iets kunnen creëren. Dat moet ook", zei Advocaat. Zo werd Joshua Zirkzee in de vorige transferperiode nog genoemd als potentiële huurling van Bayern München. Destijds konden de Rotterdammers hem echter niet betalen. Alleen als er spelers zouden vertrekken, dan was er financieel iets mogelijk.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen