Stevens vond Arminia vooral gelukkiger dan Schalke 04

21 december 2020, 09:36

Huub Stevens vond dat Schalke 04 de nederlaag tegen Arminia Bielefeld aan zichzelf te wijten had zaterdagmiddag (0-1). De interim-coach zag een echte degradatiewedstrijd afgelopen weekend en vond Arminia vooral de gelukkigste en niet per se beter. Bovendien had zijn elftal ook niet het geluk aan haar zijde. 

Dat zei Stevens tijdens de persconferentie. "We zagen vandaag (zaterdag, red.) een echte degradatiestrijd, waar beide teams keihard vochten voor de zege", aldus de oefenmeester, die Arminia zag uitlopen op de ranglijst naar een verschil van zeven punten. "Zij zijn de meest gelukkige winnaar, omdat we bepaalde momenten cruciale fouten maakten waarvan zij profiteerden."

Bovendien zat het Die Königsblauen niet mee, want Omar Mascarell viel al na twintig minuten uit. "Met hem verloren we een hele belangrijke speler in deze wedstrijd", baalde Stevens. "We gaan niet opgeven, dat is het laatste wat we doen. We zullen alles geven in de komende wedstrijden en we moeten hopen op een beetje geluk, bijvoorbeeld dat sommige spelers tegen binnenkort weer terugkomen na blessureleed."

Schalke 04 is bezig een ultieme slechte reeks, die al voortduurt sinds 17 januari. Sindsdien won de club uit Gelsenkirchen geen enkele keer in de Bundesliga. De Duitsers zijn inmiddels 29 (!) competitiewedstrijden zonder zege. Met slechts vier punten uit twaalf wedstrijden is Schalke 04 de rodelantaarndrager van de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen