Verbeek komt met tirade over Burgzorg: "Koekenbakker"

20 december 2020, 23:40

Delano Burgzorg was zondag van waarde bij Heracles Almelo, dat met 1-2 won bij sc Heerenveen. De aanvaller maakte de openingsgoal en was daar uiteraard blij mee. Zeker ook omdat hij zich vandaag te laat bij de club had gemeld.

Dat vertelde hij voor de camera van FOX Sports. "Het was een lekkere goal, er zat ook wat emotie bij. Ik kom vaak te laat. En ook nu ben ik te laat gekomen, maar met dit wil ik ook het team bedanken. Sorry. Hiermee wil ik ze helpen, met die goal. Er komt sowieso nog een straf, maar dat moet ik meenemen. Ik heb al voor Sinterklaas een wekker gekregen, maar die werkte niet", zei hij met een glimlach.

Gertjan Verbeek was als analist bij de wedstrijd aanwezig en had geen goed woord over voor de aanvaller. "Wat een verschrikkelijk interview. Wat een koekenbakker", begon Verbeek zijn tirade. "Meerdere keren al te laat gekomen en vandaag ook weer, wat moet je daar nou als trainer mee? Van dat soort gasten ben je afhankelijk. Wat een interview en dat hij er ook nog om staat te lachen. Hoe hij ermee omgaat… Het is verschrikkelijk. Profvoetbal anno 2020, met dit soort gasten. Daar win je toch de oorlog niet mee? Hou op man. Ik krijg medelijden met Frank Wormut en dat hij met dit soort gasten elke dag op het veld moet staan. Het is toch een aanklacht tegen jezelf om prof te zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen