Grasmeester (38) overleden na bizar ongeluk bij FC Lorient

20 december 2020, 23:22   Bijgewerkt: 20 december 2020, 23:27

Na de wedstrijd tussen FC Lorient en Stade Rennes is zondagavond een grasmeester van de thuisploeg om het leven gekomen. De 38-jarige vrijwilliger werd bij het onderhoud van het veld in het Stade du Moustoir getroffen door een onderhoudslamp. Hij overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Diverse Franse media melden dat een van de onderhoudslampen op het veld zou zijn ingestort. Het gevaarte kwam daarbij terecht op de Fransman, die zwaargewond raakte. Nadat hij op het veld lange tijd werd behandeld, werd hij in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij later aan zijn verwondingen overleden. De grasmeester laat drie jonge kinderen na.

Lorient verloor de derby tegen Rennes zondag met 0-3 door doelpunten van Damien Da Silva, Benjamin Bourigeaud en Martin Terrier. De club uit Bretagne kent vooralsnog een matig seizoen in de Ligue 1. Na de promotie van eerder dit jaar pakte Lorient pas elf punten. Daarmee staat de ploeg van Christophe Pélissier op de negentiende plek van het hoogste niveau van Frankrijk.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen