Napoli verliest ook van Lazio en haakt af in de top

20 december 2020, 22:42

In de top van de Serie A is er voorlopig geen plaats meer voor Napoli. De formatie uit Napels verloor midweeks al van Internazionale en heeft wederom een gevoelige tik gekregen. In Rome bleek Lazio vanavond een maatje te groot: 2-0.

Het was niet zo dat Napoli, dat het moest doen zonder Dries Mertens, veel minder was. Het kreeg ook zeker kansen, maar was minder efficiënt dan Lazio. De thuisploeg kwam als een duveltje uit een doosje toen Ciro Immobile op prachtige wijze de bal in het doel kopte. De voorzet die hij kreeg was best lastig, maar de spits stuurde het speeltuig uitstekend in de kruising. Napoli moest zodoende in de achtervolging en kreeg het niet voor elkaar om de gelijkmaker te produceren.

De volgende tik kwam voor Napoli tien minuten na rust, toen middenvelder Luis Alberto de bal keurig in de hoek stuurde. Napoli had veel de bal en kreeg kansen op de aansluitingstreffer, maar slaagde er niet in om hem te maken. Lazio staat door de winst nu achtste en begint weer mee te doen in het linkerrijtje. De winst was zeer welkom, omdat Lazio slechts één van de vorige vier duels wist te winnen. Napoli staat vierde en had bij winst over AS Roma, dat verloor van Atalanta, heen kunnen gaan. Die kans heeft de ploeg dus laten liggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen