ADO-spits Kramer dacht aan VVV-scenario, Brood niet

20 december 2020, 19:04

Michiel Kramer is zondag tijdens ADO Den Haag tegen Ajax bang geweest voor een enorme afslachting. De spits zag dat zijn team snel op een 0-4 achterstand, maar daarna toch nog terugkwam tot 2-4. Even was hij bang voor een VVV-Venlo-scenario.

Dat gaf hij toe bij Omroep West. Later kwam het toch nog goed voor de ploeg. "We hebben in de tweede helft laten zien we dat kunnen voetballen. Weliswaar omdat Ajax gas terugnam, maar we kunnen ballen", zegt Kramer, die merkte dat ADO het in de eerste helft weggaf. "Daar hebben we de wedstrijd verloren." De spits trof overigens zelf eenmaal doel.

Trainer Ruud Brood zag ook dat het moeilijk ging in die fase. "Het ging te snel voor sommigen", reageerde de trainer. Hij dacht overigens niet aan een VVV-scenario. "Maar bij mij is zo'n scenario niet door m'n hoofd geschoten. Ik word juist boos dat we zo'n doelpunt als de eerste weggeven. Dat is onnodig. En misschien hadden we toch wel een beetje ontzag voor Ajax, maar verdedigend bleven we toch wel de eerste twintig minuten overeind. Uiteindelijk heb ik in de tweede helft wel een ploeg gezien die zijn rug gerecht heeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen