Promes: "Ik ben nu vrij, dat zegt denk ik genoeg"

20 december 2020, 17:54

Quincy Promes kijkt terug op een turbulente week. De aanvaller van Ajax werd zondag opgepakt en zat tot en met dinsdag achter slot en grendel, en werd dinsdag vrijgelaten. De international deed tegen ADO Den Haag (2-4) de tweede helft mee en deed na het duel zijn verhaal.

Graag had hij een doelpunt gemaakt, maar dat zat er nog niet in. "Ik heb twee kansen gehad, die sowieso erin moesten. Het was lekker om weer te voetballen. Een week geleden mocht ik ook voetballen dus qua tijdsbestek valt het mee, maar het is zeker lekker dat ik weer mijn focus op voetbal kan houden en alle randzaken achter me kan laten. Het gaat goed met me. Ik voel me goed en ben fit. Zolang je je op voetbal kan focussen, dan is dat het mooiste wat er is. Dat wil ik deze periode ook doen", vertelde hij bij FOX Sports.

Nog altijd is Promes verdachte in de zaak. Dat hij werd opgepakt voor betrokkenheid bij een steekincident, viel hem rauw op zijn dak. "Het was schrikken voor iedereen. Ik ben er blij om dat ik zo snel ben vrijgelaten en meer kan ik er niet over zeggen. Over de zaak kan ik niets zeggen. Het is een lopend onderzoek, meer weet ik niet. Ik ben vrij en wil me alleen focussen op voetbal. Alle randzaken en wat alle mensen schrijven, daar kan ik niks mee. Ik ben er evenveel van geschrokken als de rest van de wereld. Ik ben nu vrij en dat zegt denk ik genoeg. Ik heb meegekregen hoe de club me steunt. Dat geeft me een goed gevoel en ik waardeer het dat mensen in me geloven. Dat helpt me ook om te focussen op voetbal. Uiteindelijk moet je naar de toekomst kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen