Linssen kreeg kerstkaart van Pasveer: "Ga ik doorscheuren"

20 december 2020, 16:15

Bryan Linssen is nog steeds niet op schot bij Feyenoord, waarvoor hij dit seizoen pas één keer scoorde in de Eredivisie. Het staat in schril contrast met de veertien treffers die de aanvaller vorig seizoen scoorde voor Vitesse. Dat het zondag ook weer niet lukte tegen zijn oude club, vindt hij vervelend.

Hij had tegen Vitesse best kansen, maar kreeg het niet voor elkaar om Remko Pasveer te verschalken. "Ik weet het niet, het valt niet mijn kant op", zegt hij tegen FOX Sports. "Dat is verschrikkelijk. In de warming-up schoot ik alles binnen en dacht nog 'die goals neem ik mee de wedstrijd in'. Ik krijg nu de kansen wel, dus kom wel dichterbij. Je gaat wel vaker nadenken als je kansen mist, maar het moet weer goed gaan vallen."

Zijn goede vriend Remko Pasveer werd de uitblinker bij Vitesse. Dat frustreerde nog meer voor Linssen. "Gisteren kreeg ik nog een mooie kerstkaart van hem, die ga ik doorscheuren', zei Linssen met een lach. "Je weet dat hij al anderhalf seizoen goed staat te keepen. Misschien al wel langer."

Linssen krijgt met Feyenoord nog één kans om voor de winterstop zijn getallen op te schroeven. Het moet dan midweeks gebeuren tegen sc Heerenveen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen