Letsch geniet van Vitesse: "Echt een topwedstrijd"

20 december 2020, 15:46

Het gevecht om plaats drie is zondagmiddag gewonnen door Vitesse, dat met 1-0 zegevierde over Feyenoord. Trainer Thomas Letsch beseft dat ook de Rotterdammers goede kansen kregen, maar koestert vooral de punten.

Dat Vitesse nu zeer mooi derde staat, vindt Letsch niet heel belangrijk. "Natuurlijk is het mooi als we bovenin meespelen, maar alleen aan het eind is de ranglijst belangrijk. Maar dit zegt natuurlijk wel veel over ons werk wat we erin steken. Als we woensdag weer een goed resultaat halen, dan is het voetballend een superjaar voor ons", zegt de coach tegen Omroep Gelderland. Vitesse speelt dan tegen AZ.

De Duitse trainer is vooral trots dat het Vitesse lukt om een voorsprong goed te verdedigen. "We hebben vandaag weer gezien dat we een heel goed team zijn en daarvoor verdienen we ook alleen maar lof. Na 13 wedstrijden staan we op 29 punten en hebben we negen keer gewonnen. Dat is geen toeval meer."

Letsch moest wel even herstellen van de zware wedstrijd, zeker ook omdat hij zag dat Feyenoord grote kansen kreeg. "Het gaat nu weer goed hoor. Maar het was vandaag echt een topwedstrijd. We kwamen op voorsprong en hadden er ook meer kunnen maken. In de tweede helft werden we moe en hebben we vooral gevochten en ons geluk afgedwongen. Maar we mogen onze doelman Remko Pasveer ook wel danken", beseft de trainer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen