Promes keert in Den Haag terug in wedstrijdselectie Ajax

20 december 2020, 13:27   Bijgewerkt: 20 december 2020, 14:10

Quincy Promes maakt in het uitduel met ADO Den Haag zijn rentree in de wedstrijdselectie van Ajax. De veelbesproken aanvaller stapte zondag ruim een uur voor de aftrap uit de spelersbus van de Amsterdamse club in Den Haag. Promes neemt plaats op de bank als de bal om 14.30 uur begint te rollen. Sean Klaiber en Klaas-Jan Huntelaar hebben wel een basisplaats.

Dat Promes zijn terugkeer maakt in de Ajax-selectie, kondigde zich deze week al aan. De Oranje-international hervatte donderdag de training nadat hij afgelopen weekend werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij. Twee dagen eerder werd Promes vrijgelaten omdat er geen gronden hem langer vast te houden. Wel blijft hij verdachte.

Promes komt tegen ADO Den Haag hoogstens als invaller aan de bak. Trainer Erik ten Hag kiest in de Hofstad voor de verwachte namen. Klaiber en Huntelaar zijn de meest opvallende namen in de Ajax-opstelling. Zij misten midweeks het spectaculaire bekerduel met FC Utrecht (5-4) vanwege een schorsing. Onder meer Noussair Mazraoui, David Neres en Lassina Traoré zijn er vanwege een blessure niet bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen