Advocaat kiest voor vijfmansverdediging, Berghuis ontbreekt

20 december 2020, 12:07   Bijgewerkt: 20 december 2020, 13:10

Dick Advocaat heeft de opstelling van Feyenoord voor de uitwedstrijd tegen Vitesse bekendgemaakt. De Rotterdammers treden zondagmiddag in een 5-3-2-formatie aan in de GelreDome. Aanvoerder Steven Berghuis is niet fit genoeg bevonden en ontbreekt in de selectie.

Feyenoord start met Bart Nieuwkoop, Uros Spajic, Eric Botteghin, Marcos Senesi en Tyrell Malacia in de verdediging tegen Vitesse. Lutsharel Geertruida neemt plaats op de bank. De herstelde Leroy Fer vormt samen met Jens Toornsta en Mark Diemers het middenveld. Voorin moeten Nicolai Jørgensen en Bryan Linssen voor de doelpunten zorgen.

De absentie van Berghuis is een flinke tegenvaller voor Feyenoord. De aanvoerder en clubtopscorer heeft liesklachten overgehouden aan de wedstrijd tegen VVV-Venlo (0-0). Orkun Kökcü en João Carlos Teixeira zijn ook geblesseerd geraakt. Laatstgenoemde heeft vrijdag zijn kuitbeen gebroken en is lange tijd uit de roulatie.

Ook Justin Bijlow, Sven van Beek, Ridgeciano Haps, Robert Bozenik en Christian Conteh staan niet tot de beschikking van Advocaat. Daartegenover staat de terugkeer van Luis Sinsterra, die steeds fitter wordt, maar nog geen hele wedstrijd kan spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen