'Sparta-smaakmaker Harroui speelt zich in kijker bij Club Brugge'

20 december 2020, 10:58   Bijgewerkt: 20 december 2020, 12:06

De door FC Groningen begeerde Abdou Harroui heeft ook een aanbidder in België. Volgens RTV Rijnmond-verslaggever Dennis van Eersel heeft de 22-jarige middenvelder van Sparta Rotterdam zich in de kijker gespeeld bij Club Brugge. "Er is nog geen concreet bod binnengekomen, maar er is wel naar hem geïnformeerd."

Dat vertelde de verslaggever bij FC Rijnmond. "Ik vind het een ideale match. Qua type voetbal dat ze in Brugge spelen zie ik het helemaal voor me. Het is een stap richting de top. Met zijn kwaliteiten vind ik dat Harroui het subtop-stapje kan overslaan", aldus Van Eersel.

FC Groningen is in elk geval nog altijd geïnteresseerd, zo gaf technisch directeur Mark-Jan Fledderus onlangs aan. "Het zal moeten blijken of hij haalbaar voor ons is, maar dat we hem nog steeds zeer interessant vinden, is geen geheim", zei hij tegen Voetbal International.

Bij Sparta hoopt men dat Harroui deze winter nog niet vertrekt. "Hij wordt steeds beter en clubs zien ook dat er nog heel veel rek in hem zit. Ik heb in de afgelopen periode nog regelmatig contact gehad met Fledderus en het zal zaterdag ook vast weer ter sprake komen, maar wij hopen dat Appie in ieder geval het seizoen hier afmaakt", gaf Henk van Stee van Sparta aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen