Bosz baalt van verlies, maar put vertrouwen uit spel tegen Bayern

19 december 2020, 21:34   Bijgewerkt: 19 december 2020, 21:41

Peter Bosz heeft een dubbel gevoel overgehouden aan de topper tegen Bayern München. Zijn Bayer Leverkusen verloor in de absolute slotfase door een treffer van Robert Lewandowski, waardoor het de koppositie in de Bundesliga nu kwijt is. Toch zag de trainer voldoende aanknopingspunten bij zijn elftal.

"Het is erg jammer", werd Bosz op de persconferentie na afloop geciteerd door zijn werkgever. "Het is een enorme teleurstelling hoe de wedstirjd is geëindigd. We hadden meer verdeind. Dit toont ook de ervaring van een geweldig team als Bayern. We moeten leren van zulke wedstrijden."

Bosz zag zijn ploeg goed voor de dag komen in de topper. "We begonnen erg goed, speelden met bravoure en zetten goed druk. Dat vereist kracht, maar we moeten achterin ook slimmer spelen. De manier waarop de twee doelpunten werden weggegeven, mag niet op die manier gebeuren."

"Het resultaat is onverdiend en teleurstellend", besloot Bosz, die toch genoeg aanknopingspunten zag. "Het team heeft vandaag laten zien dat we ons kunnen meten met de beste ploeg van Europa. Dat moet ons vertrouwen geven."

Lees ook: Lewandowski maakt in slotfase het verschil tegen Leverkusen

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen