Frenkie bank door lichte klachten; Vormer traint weer na corona

19 december 2020, 16:05

Frenkie de Jong staat vanmiddag niet aan de aftrap van het thuisduel van FC Barcelona tegen Valencia. De middenvelder kampt met lichte fysieke klachten en begint daarom op de bank, zo wist journaliste Helena Condis Edo te melden. Sergino Dest maakt wel onderdeel uit van de basiself van trainer Ronald Koeman.

Barcelona trapt om 16:15 uur af tegen nummer dertien Valencia. De ploeg van Koeman, die zelf vijfde staat, heeft het voordeel dat de tegenstander wellicht wat vermoeid aan de aftrap zal verschijnen. Eerder deze week speelde het een Copa del Rey-wedstrijd tegen vierdedivisionist Terrassa. Daar had de ploeg een verlenging nodig om die tegenstander te verslaan.

Vormer terug op trainingsveld na corona

Bij Club Brugge is een andere Nederlandse middenvelder in de vorm van Ruud Vormer juist weer hersteld. Vormer miste de laatste twee wedstrijden van zijn ploeg door een coronabesmetting, maar keerde vandaag terug uit zijn quarantaine. Samen met ploeggenoten Siebe Schrijvers en Ethan Horvath stond hij voor het eerst weer op het trainingsveld, zo bracht de club via Twitter naar buiten. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen