Kishna tegen Ajax: "Bijzonder, maar ik wil een resultaat"

19 december 2020, 13:21

Voor Ricardo Kishna wordt het zondag een bijzondere dag. De aanvaller van ADO Den Haag staat in de Eredivisie tegenover zijn oude club Ajax. Hij kijkt er naar uit, maar kijkt ook verder dan de sentimenten en wil punten halen.

Kishna speelde tussen 2010 en 2015 bij Ajax. Daarna raakte zijn carrière mede door blessures enigszins in verval. Onlangs maakte hij na 1168 dagen zijn rentree bij ADO en dat deed hem veel. Hij voelt dat het nu steeds beter gaat. "Het gaat goed, ik heb nu drie wedstrijden meegedaan en ik heb na iedere wedstrijd minder klachten. Na de eerste tegen Heerenveen had ik wel het gevoel dat ik dood ging, dat was zwaar", blikt hij terug bij Voetbal International. "Na Utrecht was het al een stuk beter en na Emmen eigenlijk ook hoewel ik daar vooraf wel heel nieuwsgierig naar was omdat we daar op kunstgras speelde. Eigenlijk zit je wel weer heel snel in het ritme. Van wedstrijd naar wedstrijd leven, dat wil iedere speler. Het verbaast me op zich niet dat het alweer zo vertrouwd voelt, want dit is waar ik het allemaal voor heb gedaan. Dit wilde ik zo graag. Dat overheerst nog altijd natuurlijk. Het is me gelukt er weer te staan."

Tegen Ajax voetballen is voor hem altijd speciaal, geeft Kishna aan. "Het is sowieso bijzonder om tegen de club te spelen waar ik een groot deel van de jeugdopleiding heb doorlopen. Er zijn niet zo veel spelers meer waar ik mee speelde. Andre Onana, Daley Blind en Davy Klaassen, dan houdt het wel op. Ajax lijkt misschien iets minder in vorm momenteel, maar we hebben het gewoon over de beste ploeg in de Eredivisie", weet Kishna. "We moeten kijken of er wat te halen valt. In ieder geval moeten we geloven dat er iets te halen valt. Daar begint het mee. Natuurlijk is dat soms best moeilijk tegen een ploeg die kwalitatief veel beter is, maar je moet de intentie hebben om er alles aan te doen. Dat moeten we uitstralen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen