Jans wil Twente naar topvijf terugbrengen: "Het is genieten"

19 december 2020, 11:48

Het doel van Ron Jans is om FC Twente weer terug te brengen naar de top van de subtop van de Eredivisie. Vooralsnog lukt dat prima, aangezien de club zesde staat en aan een goed seizoen bezig is. Jans is van mening dat Twente in het linkerritje hoort en moet blijven spelen.

Structureel in de topvijf spelen, dat is volgens de ervaren trainer de bedoeling. "Maar we zijn er nog lang niet hoor", legt de coach uit aan RTV Oost. "Maar de visie van de club is om daar weer naartoe te groeien en dat deel ik en daar wil ik aan meewerken." Jans is dolblij met zijn keuze voor de club uit Enschede. "Het is hier echt genieten. Ik zag bij mijn komst eigenlijk maar tegen één ding op: verschillende kampen en meningen. Maar nu staan overal de neuzen dezelfde kant op binnen deze club en is er rust. En dat is zo'n belangrijke basis."

Met de huidige zesde plaats en onder meer een zege bij Ajax, is Twente sterk bezig. De energie spat er vaak vanaf bij het team, weet Jans. "We staan in de top drie van fitste ploegen", zegt de coach, die nog niet wil spreken over Europees voetbal. "We moeten gewoon een goed seizoen draaien en in het linkerrijtje eindigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen