Van Polen steunt Stegeman: "Oprecht een goede en lieve man"

19 december 2020, 10:16

Het is PEC Zwolle vrijdag niet gelukt om hekkensluiter FC Emmen op de knieën te krijgen. Het eindigde in Zwolle in 0-0 en daar hadden beide teams eigenlijk niet veel aan. Bram van Polen ziet dat het spel redelijk is, maar dat het daarna aan het een en ander ontbreekt richting het vijandelijke strafschopgebied.

"Het is een terugkerend verhaal. Alleen tot aan de zestien", zei Van Polen na de wedstrijd tegen RTV Oost. "In de laatste tien minuten zei ik wel tegen die gasten om me heen: laten we in ieder geval die nul houden, want een punt doet voor hun meer pijn dan voor ons. Ik snap dat het qua kijkplezier niet echt een hoog cijfer scoort."

De routinier weet wel waar het misgaat in het spel van Zwolle. "We hebben heel veel jongens die in de bal willen voetballen", zegt Van Polen. "Het positiespel is wel aardig, alleen positiespel moet wel een middel zijn om het doel te bereiken. Dat is gewoon goals maken of kansen creëren. Daar hebben we het veel over gehad en daar moeten we gewoon opportunistischer in zijn. Het is een terugkerend iets en ook wel het manco van deze ploeg."

Midweeks verloor Zwolle in de beker bij Excelsior. Dat was een blamage voor de club en zorgde voor nog meer kritiek op John Stegeman. Dat Zwolle tiende staat, is volgens Van Polen echt niet slecht. "We staan nu op de plek waar we horen te staan. En dat we van de week van Excelsior verliezen, natuurlijk is dat een schande." Dat fans schreeuwen om het vertrek van Stegeman, vindt Van Polen zonde. "Ik heb daarin wel te doen met hem. Ik weet niet of hij het allemaal meekrijgt. Hij heeft natuurlijk ook een vrouw en kinderen en het is natuurlijk best wel hard als je continu van onder uit de pan krijgt. Terwijl het oprecht een goede en lieve man is. Dat vind ik heel sneu."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen