Naam Van Gaal in verband gebracht met Chili

19 december 2020, 09:57

Een opvallend gerucht uit Zuid-Amerika. De naam van Louis van Gaal is namelijk in verband gebracht met de nationale ploeg van Chili. Bondscoach Reinaldo Rueda staat op het punt om over te stappen naar Colombia en als mogelijke opvolger zingt de naam van de Nederlander rond.

Van Gaal staat als vier jaar aan de kant en is in principe met pensioen, maar wordt nu dus toch weer genoemd als mogelijke coach van Chilil. José Pekerman, Gabriel Heinze en Felipe Scolari zijn in Chileense media genoemd als mogelijke nieuwe bondscoach, net als Van Gaal. "Een vertegenwoordiger belde me om hem aan te bieden. Ik heb zijn cv inmiddels ontvangen', zegt bondsvoorzitter Jorge Yungue tegen het Chileense La Tercera.

Een opmerkelijk gerucht, aangezien Van Gaal in principe met pensioen is. Voor een hele mooie klus zou hij eventueel een uitzondering willen maken, gaf hij al aan. Hij werd namelijk ook in verband gebracht met een rentree bij Oranje na het vertrek van Ronald Koeman. "Ik heb toen na het vertrek van Koeman tegen de NOS gezegd: Eén, ik ben met pensioen, twee, ik ben niet gevraagd en drie, als de KNVB komt, zal ik erover nadenken", sprak de ervaren trainer bij Radio 538.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen