Anderlecht verliest topper in extremis na fout Wellenreuther

18 december 2020, 23:28

In de Belgische Jupiler Pro League speelde Anderlecht vanavond de topper op bezoek bij Charleroi. De wedstrijd leek lang op een doelpuntloos gelijkspel af te stevenen, maar in de laatste minuut van de blessuretijd dook middenvelder Ali Gholizadeh op in de zestien van de bezoekers. Hij schoof de bal onder Timon Wellenreuther door, die daarbij zelf niet vrijuit leek te gaan.

Het winnende doelpunt was het hoogtepunt in een verder matige wedstrijd. Gholizadeh kreeg de bal aangespeeld en zag gelegenheid om uit te halen. Zijn schot was hard, maar kwam op Wellenreuther af. Onhoudbaar was 'ie zeker niet. De voormalig doelman van Willem II zat er nog aan, waardoor het er des te klungeliger uit zag. 

De nederlaag komt hard aan bij Anderlecht, dat aansluiting met de bovenste plekken voorlopig kwijtraakt. Met 29 punten staat de ploeg nu op de vijfde plaats. Charleroi klimt over het KRC Genk van John van den Brom heen naar de tweede plaats. Het staat op drie punten verwijderd van koploper Club Brugge, waar Noa Lang en Ruud Vormer spelen. Zondag neemt Brugge het in eigen huis op tegen KAA Gent; Genk krijgt morgen al bezoek van KV Kortrijk. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen