Snoei hoopt dat Huntelaar in Doetinchem 'de cirkel rondmaakt'

18 december 2020, 14:22

Mike Snoei ziet een terugkeer van Klaas-Jan Huntelaar bij De Graafschap wel zitten. De trainer van de club uit Doetinchem hoopt dat 37-jarige spits van Ajax de cirkel wil rondmaken. "Want dat kan alleen bij De Graafschap, de club waar hij ooit is begonnen", zegt hij tegen De Gelderlander.

Huntelaar kondigde afgelopen weekend na de 4-0 tegen PEC Zwolle het einde van zijn loopbaan aan. Daarbij hield hij nog wel een kleine slag om de arm voor clubs waar hij in het verleden voor speelde. De Graafschap, bijvoorbeeld. "Ik hoor van alle kanten dat Klaas-Jan nog hartstikke fit is. Dan is het toch zonde om te stoppen? Hij moet zolang mogelijk doorgaan met voetballen. Trainer of begeleider worden kan altijd nog", aldus Snoei.

De trainer is ervan overtuigd dat Huntelaar nog van waarde kan zijn voor De Graafschap. "Hij is van harte welkom. Alleen ben ik niet degene niet dat bepaalt. Dat is Klaas-Jan zelf", vervolgt Snoei. Vorig seizoen probeerde De Graafschap Huntelaar al eens te verleiden voor een terugkeer op het oude nest. "Toen heeft hij ervoor gekozen nog een jaar bij Ajax te blijven. Maar ik kreeg wel het gevoel dat hij ooit nog eens voor De Graafschap wilde spelen."

Eerder zette algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp al de deur open voor een terugkeer van Huntelaar. "Ik krijg heel veel appjes van supporters en iedereen om De Graafschap heen: 'is dat niet wat voor ons?'. Het lijkt me goed om binnenkort eens een kop koffie te drinken. De poorten van De Vijverberg staan wagenwijd open, in welke functie dan ook", zei hij tegen FOX Sports.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen