Stevens stapt slechts tijdelijk in: "Het is maar voor een week"

18 december 2020, 13:21   Bijgewerkt: 18 december 2020, 15:55

Huub Stevens (67) heeft bij de clubleiding van Schalke 04 duidelijk aangegeven dat zijn interim-periode slechts voor twee wedstrijden zal zijn. De reeds gestopte oefenmeester werd vrijdag voor de vierde keer in zijn loopbaan naar voren geschoven in Gelsenkirchen, maar hoewel hij de club al vaker behoedde voor degradatie, gaat hij dat ditmaal niet doen voor de rest van dit seizoen.

Dat benadrukt Stevens tegenover Veronica Inside. "Het is maar voor een week", zei hij tegenover het medium over zijn nieuwe periode. Met het vorig jaar gepromoveerde Arminia Bielefeld treft hij dit weekend direct een concurrent in de Bundesliga, waarna hij tegen SSV Ulm 1846 in de DFB-Pokal een ploeg uit de Regionalliga treft. Met een beetje geluk sluit Stevens de beide wedstrijden winnend af, al is winnen in Duitsland voor Die Königsblauen al sinds januari niet meer gelukt. 

Lees ookStevens keert als interim-trainer terug bij Schalke 04

Schalke 04 is bezig een ultieme slechte reeks, die al voortduurt sinds 17 januari. Sindsdien won de club uit Gelsenkirchen geen enkele keer in de Bundesliga. De Duitsers zijn inmiddels 28 (!) competitiewedstrijden zonder zege. Met slechts vier punten uit twaalf wedstrijden is Schalke 04 de rodelantaarndrager van de Bundesliga. Het wordt alweer de vierde termijn van de 67-jarige trainer bij de Duitse club. Tussen 1996 en 2002, in 2011 en in 2019 was hij eerder (interim-)coach van Schalke 04.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen