'Heerenveen onderhandelt over eenvoudig international Bratveit'

17 december 2020, 20:01   Bijgewerkt: 17 december 2020, 20:09

SC Heerenveen heeft Per Kristian Bratveit (24) op het oog om de nieuwe concurrent te worden van keeper Erwin Mulder. De Friezen zijn nog altijd op zoek naar een extra keeper naast of achter Mulder en zien in de kersverse international van Noorwegen een interessante optie.

Dat schrijft de Leeuwarder Courant. Bratveit heeft nog een doorlopend contract tot en met de zomer van 2022, waardoor Heerenveen wel een transfersom voor hem op tafel zal moet leggen. De eenvoudig international van Noorwegen, die na een corona-uitbraak recent debuteerde in de Nations League tegen Oostenrijk (1-1), vindt de club dat echter wel waard. Volgens de LC zijn de onderhandelingen momenteel zelfs al gaande. Eerder was Kamil Miazek op proef, maar hij werd afgetest door de Friezen. 

Achter Mulder is Heerenveen nog altijd op zoek naar een tweede keeper, aangezien diens stand-in Jaimy Kroesen nog erg onervaren is. Ook de zelfopgeleide Jan Bekkema (hij keerde deze zomer terug van SV Straelen) staat onder contract in het Abe Lenstra Stadion, maar dat is vooral voor het O21-team. Een extra keeper voor de selectie van Johnny Jansen is derhalve geen overbodige luxe. 

Skovgaard mag weg, Espejord verhuurd

Verder zal sc Heerenveen vermoedelijk spoedig afscheid nemen van verdediger Andreas Skovgaard. De achterhoedespeler is momenteel verhuurd aan Örebro SK, maar die verbintenis loopt af. Hoewel zijn contract doorloopt, mag hij van de Friezen vertrekken. Runar Espejord is momenteel ook verhuurd en mag ook komend half jaar op huurbasis elders spelen. Vermoedelijk komt er met Tromsø IL een nieuw contract over een verhuurbeurt, aldus het regionale medium.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen