Steijn rekende op ADO-terugkeer: "Had ik wel verwacht"

17 december 2020, 14:22

Niet ADO Den Haag, maar NAC Breda werd in de zomer de nieuwe club van Maurice Steijn. De oefenmeester had er zelf op gerekend dat hij in Den Haag zou gaan werken, maar dat werd hem uiteindelijk niet. Steijn heeft er vrede mee.

Steijn beseft dat het in de zomer zomaar anders had kunnen lopen. "Het blijft mijn club. Ik hoop oprecht dat het alsnog goed gaat draaien. Maar wat Rankovi? heeft meegemaakt, dat wilde ik dus wel voorkomen. Ik kan niet zeggen dat mij hetzelfde lot had gewacht, maar die kans was wel aanwezig. Het had mij ook kunnen overkomen", is hij eerlijk tegen BN De Stem.

De kans leek erg groot dat hij zou gaan werken in Den Haag. "Misschien had ik dat zelf ook wel verwacht. De intentie was ook echt om bij ADO aan de slag te gaan. Ik heb niet voor niets twee eredivisieclubs laten schieten. Uit de gesprekken kwam helaas naar voren dat we te verschillend dachten over de invulling van de selectie en de staf. Het neemt niet weg dat de relatie met ADO nog prima is. Tegenwoordig lijkt het altijd nodig om met modder te gooien, maar je kunt er soms ook gewoon niet uitkomen met elkaar", stelt de coach.

Opmerkelijk genoeg nam Steijn vervolgens twee spelers van ADO over: Lex Immers en Dion Malone. "Die spelers had ik er bij ADO graag bij willen houden. Ik denk dat zij prima meekunnen in de Eredivisie. Zij waren bereid om flink wat in te leveren en gelukkig kon NAC het zich veroorloven." NAC staat zesde in de Eerste Divisie en neemt het vrijdag op tegen FC Volendam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen