Hake ziet grote domper: "Teleurgesteld is nog zacht uitgedrukt"

17 december 2020, 12:32

Onder leiding van René Hake laat FC Utrecht zeker geen slecht voetbal zien, maar qua resultaten blijft het niet overtuigend van de Domstedelingen. De ploeg bood woensdag goed weerstand aan Ajax, maar stond toch met lege handen (5-4). De teleurstelling was groot bij de trainer.

Hake kreeg van de leiding tot de winterstop om zich te bewijzen als trainer. Winst bij Ajax had ook voor hem uiteraard een geweldige opsteker geweest. "Als ik teleurgesteld zeg druk ik me nog zacht uit", reageerde de coach bij RTV Utrecht. "Uiteindelijk is het klote dat je met lege handen staat. In de slotfase krijgen we ook nog eens geen penalty. Dan zit het ook niet mee. Toch moeten we ook naar onszelf kijken. Bij twee doelpunten werd de bal door ons van richting veranderd. Dat is misschien ook geen toeval. Dus we laten toch iets liggen."

Bart Ramselaar zag dat Utrecht een erg goede kans had om Ajax een keer te verslaan. "We hadden goud in handen vanavond. Zodra je 4-3 voorkomt mag je het niet meer weggeven." Komende zaterdag speelt Utrecht op eigen terrein tegen Fortuna Sittard. Daarna wacht vervolgens nog een uitwedstrijd tegen FC Emmen, waarna de winterstop begint.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen