Fer wil meer minuten en hoopt er in januari weer te staan

17 december 2020, 09:54

Leroy Fer was enige tijd afwezig bij Feyenoord en dat gemis deed zich voelen bij de Rotterdammers, want zonder de ervaren kracht draaide het een stuk minder in de middenlinie. Zondag tegen Vitesse kan de international weer minuten gaan maken, al durft hij niet te zeggen of dat vanaf de aftrap zal gebeuren. Afgelopen weekend tegen VVV-Venlo maakte hij al zijn rentree.

"Even minuten maken, want er zijn geen oefenwedstrijden om ritme op te doen. Het idee is voor de winterstop zo te werk te gaan en dan in januari bij de herstart er weer helemaal staan", zegt Fer tegen het Algemeen Dagblad. Meer dan twee maanden stond Fer langszij met een slepende hamstringblessure. Aan het Europa League-seizoen beleefde hij zodoende weinig plezier. "Vorig seizoen hebben we hard geknokt voor een ticket voor de Europa League", zegt Fer. "En ik heb die zes wedstrijden allemaal gemist. Het was niet goed genoeg tegen Wolfsberger AC. Dan komt er kritiek, dat weet je als je bij Feyenoord speelt. Natuurlijk ben je dan down. Maar je moet weer verder. De competitie en de beker; er is voor Feyenoord nog van alles om voor te vechten."

Fer kan zondag dus in actie komen tegen Vitesse, maar het is nog onduidelijk of dat ook geldt voor Steven Berghuis. Hij viel namelijk uit met een blessure tegen VVV-Venlo. "Als hij niet kan spelen, is dat het grootste gemis dat ons elftal kan voelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen