Mourinho baalt van missende Bergwijn: "Je moét killen"

17 december 2020, 09:17

Tottenham Hotspur leed woensdag de tweede nederlaag van het Premier League-seizoen door in een topwedstrijd tegen Liverpool met 2-1 te verliezen. De winnende goal van Roberto Firmino viel in de slotfase. Daarvoor had Tottenham ook grote kansen gehad, zag José Mourinho die baalde van de missers.

De grootste mogelijkheid was voor Steven Bergwijn, die wederom een basisplek had bij Tottenham. "Steven kwam alleen voor de keeper en daarna kreeg Harry Kane een kans met een vrije kopbal. Ook waren we gevaarlijk met counters die we niet afmaakten", somde de trainer op bij Sky Sports. Hij ging daarmee wel enigszins voorbij aan het feit dat Liverpool meer mogelijkheden en meer dreiging had.

"We hadden de kansen en wisten hoe we ze pijn konden doen. Als je twee of drie kansen krijgt, dan moét je de wedstrijd killen. Ik denk dat zelfs een gelijkspel niet voor blijdschap had gezorgd, omdat we de wedstrijd hadden moeten winnen. Op die momenten was Liverpool kwetsbaar en we hadden kunnen killen, maar misten. Normaliter betaal je daar een dure prijs voor in dit soort wedstrijden. Ik dacht nu dat dat ging gebeuren omdat we slechts een punt pakten, maar uiteindelijk lukte dat niet eens. Dat is erg teleurstellend."

Door het verlies staan de Londenaren nu tweede in de Premier League, met drie punten minder dan Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen