Van der Maarel zag duidelijke penalty: "Schiet mij maar lek"

16 december 2020, 23:33

In een krankzinnige wedstrijd schakelde Ajax vanavond FC Utrecht uit in de KNVB Beker. Er gebeurde van alles in Amsterdam; zo viel er naast de negen doelpunten die vielen ook nog na te praten over een dubieus penaltymoment in de zestien van Ajax. Mark van der Maarel, die neergelegd werd, denkt er het zijne van.

Na de wedstrijd verscheen Van der Maarel vol ongeloof voor de camera van FOX Sports. Dat kwam onder meer door het penaltymoment, waarbij hij naar de grond werd gewerkt door Daley Blind en zo niet meer bij de bal kon. "Die bal valt ertussen, ik zet mijn lichaam daar neer en vervolgens pakt hij mij mee. Dat is mijn lezing - wellicht gekleurd - maar volgens mij redelijk feitelijk in deze." Hij haalde verhaal bij de scheidsrechter, maar die zag het anders. "De scheidsrechter gaf aan dat ik de eerste overtreding maakte. Waar ik dat deed? Dat mag je aan hem vragen. Schiet mij maar lek, echt."

"We hebben er een aardig gevecht van gemaakt", vervolgde hij over de wedstrijd zelf. "Alleen hier sta je weer met lege handen. Dat is niet de eerste keer dit seizoen." Waar het de afgelopen weken aan doelpunten ontbrak, was dat vandaag zeker niet het geval. "Dat doen we goed, maar het ligt er ook aan dat we ze te makkelijk tegen krijgen - en op verkeerde momenten. Ik weet niet wat er allemaal gebeurd is vanavond."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen