Snoei grapt: "Jullie hebben onze Duitse vriend boos gemaakt"

16 december 2020, 18:42

In de toch al lastige bekerwedstrijd tegen PSV, zal De Graafschap-trainer Mike Snoei hebben gehoopt dat Roger Schmidt opnieuw zou rouleren. Zijn basisopstelling ziet er echter bijzonder sterk uit. "Jullie hebben onze Duitse vriend boos gemaakt", richtte Snoei zich lachend tot FOX Sports. "Die dacht: 'laten we dan tegen De Graafschap maar iedereen opstellen'."

"Ik vind het mooi, al die gasten erbij", gaat de trainer verder. "Soms pakt het ook wel eens anders uit, we weten hoe het werkt. Hij heeft wel even een wat andere manier gezocht. Het patroon is doorbroken: hij speelt met negentig procent van zijn beste spelers." De afgelopen weken rouleerde Schmidt nog veel, maar belangrijke spelers als Malen, Gakpo, Götze, Dumfries en Max staan tegen De Graafschap wel gewoon in de basis.

"Het wordt hoe dan ook een heel lastige avond", weet Snoei, die er vanavond nog liever dan ooit publiek bij had willen hebben. "Het is een typische wedstrijd om met publiek te spelen natuurlijk. Dat kunnen we over heel veel wedstrijden roepen, maar dit is wel een bekerwedstrijd waarin je - zeker als De Graafschap - dat steuntje in de rug nodig hebt. Als je op het randje speelt en je gaat bepaalde dingen opzoeken, is het ook wel lekker als het een beetje kolkt."

De Graafschap en PSV trappen om 18:45 uur af. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen