NAC Breda houdt sterkhouder Olij langer binnenboord

16 december 2020, 18:41

Nick Olij heeft zijn aflopende contract bij NAC Breda met drie jaar verlengd. De 25-jarige doelman had nog een verbintenis tot komende zomer, maar zette woensdagmiddag zijn handtekening onder een contract tot medio 2024. Dat meldt NAC via de officiële kanalen.

Bij monde van keeperstrainer Gabor Babos laten de Brabanders weten ontzettend blij te zijn met de deal. "Ik ben uiteraard ongelofelijk blij dat dat hij, na dit seizoen, nog drie seizoenen aan NAC verbonden blijft", aldus de oud-doelman van onder meer NAC, Feyenoord en NEC Nijmegen. "Hij is een uitstekende keeper die in mijn ogen nog veel kan ontwikkelen om beter te worden. We gaan de komende jaren hard aan het werk om verder te ontwikkelen."

De goalie zelf heeft ook zin in een langer verblijf in het Rat Verlegh Stadion. "NAC is een mooie club en een mooi podium om te laten zien wat ik kan en mij verder te ontwikkelen als keeper. We zijn een belangrijke weg ingeslagen als team en daarin heeft de trainer een heel belangrijke rol gespeeld. Hij heeft aangegeven waar we geen willen gaan en daar geloof ik hem in. Ik kan niet wachten om uiteindelijk het doel te laten waar we allemaal naartoe willen."

Olij is bezig aan zijn tweede seizoen bij NAC en heeft inmiddels vijftig officiële wedstrijden voor de Bredanaars gespeeld. De geboren Haarlemmer komt uit de jeugd van de Koninklijke HFC en daar werd hij opgepikt door AZ. Een doorbraak in Alkmaar bleef echter uit en na een uitleenbeurt aan TOP Oss kwam Olij in de zomer van 2019 terecht bij NAC. De ploeg uit Breda wil graag promoveren naar de Eredivisie en staat momenteel op de zesde plaats van de Keuken Kampioen Divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen