Marsman: "Uiteindelijk wil ik wekelijks spelen"

16 december 2020, 17:31   Bijgewerkt: 16 december 2020, 17:43

Nick Marsman maakt bij Feyenoord een degelijke indruk als vervanger van de geblesseerde Justin Bijlow. De reservegoalie beschikt echter wel over een aflopend contract in De Kuip en is nog niet benaderd om over een eventuele verlenging om tafel te gaan. "Ik heb nog niet met Feyenoord gesproken. Ik speel gewoon mijn wedstrijden."

Een duidelijk antwoord op de vraag of hij open staat voor een langer verblijf in Rotterdam, gaf Marsman niet. "Ik vind Feyenoord een heel mooie club en ik heb het hartstikke goed naar mijn zin hier. Uiteindelijk wil natuurlijk wekelijks spelen, maar we gaan zien wat er gaat gebeuren", vertelde hij aan RTV Rijnmond. Wekelijks spelen lijkt er voor hem niet in te zitten, aangezien Bijlow normaal gesproken na zijn blessure gewoon weer onder de lat zal komen te staan.

Toch speelt Marsman steeds beter. Waar hij in het begin veel kritiek kreeg, wordt hij de laatste weken in de media juist veel bewierookt. "Dat hoort ook wel een beetje bij voetbal. Het gaat gewoon heel snel. Uiteindelijk is het mooi dat iedereen nu heel positief is, maar je moet realistisch blijven en ik moet gewoon mijn ding blijven doen. Wat mensen schrijven, daar heb ik geen invloed op. Ik moet gewoon zorgen dat ik een goede prestatie lever op het veld en het team help. Daarbuiten mogen ze zeggen wat ze willen."

Van zowel het positieve als het negatieve commentaar trekt Marsman zich niks aan. Toen hij net onder de lat stond werd hij door René van der Gijp nog gekscherend 'de gele kanarie' genoemd. "Die dingen zijn nooit leuk en onbewust zal het je altijd wel wat doen, maar ik probeer me er gewoon zo veel mogelijk afzijdig van te houden en te focussen op dingen waar ik invloed op heb. Ik weet dat ik gewaardeerd wordt binnen het team en binnen de club. Dat vertrouwen heb ik en ik heb vertrouwen in mezelf, ik weet dat ik kan keepen. Als ik me daaraan vasthoud, komen de resultaten vanzelf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen