Te Wierik staat 'open' voor terugkeer naar Groningen

Te Wierik staat 'open' voor terugkeer naar Groningen

16 december 2020 – Duidelijk is dat FC Groningen de defensie wil versterken. Een eventuele kandidaat voor de positie centraal achterin is Mike Te Wierik, die afgelopen zomer vertrok bij de club. Bij Derby County komt hij namelijk nauwelijks aan spelen toe. Zelf staat hij wel open voor een rentree.RTV Noord meldt dat Te Wierik hoog op het verlanglijstje staat van Groningen. Bij Derby speelde Te Wierik in oktober voor het laatst een duel in het Championship, tegen Bournemouth. "Ik speelde goed die wedstrijd. Mensen in en om het team zeiden dat ook tegen me. Daarna kwam ik echter weer op de bank te zitten en werd ik zelfs buiten de selectie gehouden", legt hij uit tegenover bovengenoemd medium,

Volgens RTV Noord is er al contact geweest tussen Te Wierik en Groningen. "Als de situatie blijft zoals het nu is, dan sta ik daar zeker voor open", zegt de verdediger. "Ik heb het in Groningen echt altijd heel erg naar mijn zin gehad, net als in het verleden bij Heracles. In Groningen was ik aanvoerder en belangrijk voor het elftal. Het is dan ook logisch dat de club een speciaal plekje in mijn hart heeft. Maar ik weet oprecht niet wat het gaat worden in de winter. Ik wil gewoon weer lekker voetballen."

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus reageert niet op het gerucht. "Zoals ik wel vaker heb gezegd wil ik niet reageren op geruchten." Naar verluidt hebben ook FC Twente en Heracles Almelo belangsteling voor Te Wierik.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 7 maart 2021

  2. zaterdag 6 maart 2021