Klaiber over gele kaart: "Toen stortte mijn wereld even in"

16 december 2020, 13:02

Sean Klaiber kan woensdagavond niet in actie komen als Ajax en FC Utrecht het tegen elkaar opnemen in de zestiende finale van de beker. De rechtsback kreeg vorig seizoen bij Utrecht een gele kaart tegen Ajax, waardoor hij de finale tegen Feyenoord leek te missen. De eindstrijd werd door de pandemie geschrapt, waardoor de schorsing mee werd genomen naar het nieuwe seizoen.

Destijds was Klaiber in tranen toen hij tegen Ajax bij een 2-0 stand in de slotfase een gele kaart kreeg die hem de finale leek te kosten. "Ik heb er heel vaak aan gedacht. Ik deed het niet bewust, laat ik het zo zeggen. Ik zag niet dat de speler eraan kwam. Ik wilde de bal binnen houden met een tackle en zo een voorzet geven. Dat ik dat daar doe, op de achterlijn, is iets wat ik nu nog steeds zou kunnen doen. Dat komt omdat ik iemand ben die graag alles wil geven en graag belangrijk wil zijn in het strijden", vertelt de Ajax-speler aan FOX Sports.

Op het veld kwamen de tranen al bij Klaiber, die wist dat de finale aan zijn neus voorbij zou gaan. "Op dat moment stortte mijn wereld wel even in. Dan moet je doorgaan als voetballer, maar dat was wel lastig. Daar ben ik eerlijk in. Na dertien jaar bij Utrecht kan je de bekerfinale spelen en die mis je dan. Ik heb er wel moeite mee gehad omdat ik zo graag die finale wilde spelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen