Ondoa reageert op ontslag: 'Heb geen coronafeest georganiseerd'

16 december 2020, 12:18   Bijgewerkt: 16 december 2020, 12:23

Zijn ontslag bij KV Oostende is verkeerd gevallen bij Fabrice Ondoa. De doelman van de Belgische club kreeg dinsdag te horen dat hij moet vertrekken bij de club , omdat hij een coronafeest zou hebben georganiseerd. Zelf weerspreekt hij dat verhaal.

De 24-voudig international vierde een overwinning op Club Brugge O21 met een feest in zijn appartement. De politie heeft het feest midden in de nacht stil moeten leggen en daarop besloot zijn werkgever KV Oostende de goalie per direct te ontslaan, zo bleek dinsdag. De neef van Ajax-keeper Andre Onana heeft via Instagram gereageerd op de aantijgingen en zijn vertrek.

'Ik heb het nieuws gehoord en ben geschokt', laat hij weten. 'De clubleiding heeft er niet eens voor gekozen om een gesprek met me te houden. Ze maken zo'n beslissing zonder mijn kant van het verhaal te horen. Het is een schande, ik heb zojuist een brief gekregen van hun advocaat. Als ze me hadden uitgenodigd voor een gesprek, had ik kunnen zeggen dat ik hier niets mee te maken heb. Ik heb niets georganiseerd, en zeker geen coronafeest.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen