Lampard komt na nieuwe nederlaag met goed nieuws over Ziyech

Lampard komt na nieuwe nederlaag met goed nieuws over Ziyech

16 december 2020 – Frank Lampard ging dinsdag met Chelsea voor de tweede keer op rij onderuit in de Premier League. Na de nederlaag bij Everton werd er dinsdag met 2-1 verloren van Wolverhampton Wanderers. Na het duel had hij wel goed nieuws over Hakim Ziyech.

De spelmaker miste de laatste drie duels door een blessure. Zonder hem gingen al die drie duels niet gewonnen. Verwacht werd dat hij pas na Kerst weer inzetbaar zou zijn, maar mogelijk is dat eerder. Lampard sluit niet uit dat hij en Calum Hudson-Odoi maandag kunnen spelen tegen West Ham United. "Ik hoop dat ze aan het einde van deze week weer voluit kunnen trainen", sprak Lampard. "Of ze fit genoeg zijn om te spelen tegen West Ham, weet ik nog niet."

Bij winst op Wolverhampton had Chelsea in ieder geval voor even aan kop kunnen komen. Nu blijft het steken op de vierde plaats. Volgens analyticus Paul Scholes had Chelsea de creativiteit van Ziyech dinsdag goed kunnen gebruiken. "Het ontbrak Chelsea aan creativiteit in het middenveld. Mason Mount en Kai Havertz zijn jonge spelers. Ze worden fantastische spelers, maar ze zijn er nu nog niet klaar voor. Dat kost Chelsea de titel dit jaar, verwacht ik", zei de Manchester United-legende op de Engelse televisie.

gerelateerd