Janssen hoopt dat Hake trainer van FC Utrecht blijft

Janssen hoopt dat Hake trainer van FC Utrecht blijft

16 december 2020 – De resultaten spreken nog niet in zijn voordeel, maar bij de selectie van FC Utrecht is er nog volop vertrouwen in René Hake. De coach volgde in oktober John van den Brom op en kreeg tot de winterstop de kans om zich te bewijzen. Willem Janssen hoopt dat de trainer het seizoen afmaakt.

Hij zou het mooi vinden als Hake ook na de winterstop trainer van Utrecht is. "Absoluut! Ik denk dat de hele ploeg er zo over denkt. De samenwerking tussen staf en spelersgroep is hartstikke goed", zegt de aanvoerder tegen RTV Utrecht. "Wij moeten maar één ding doen en zorgen dat we gaan winnen, dan is het helemaal geen discussie. Zo simpel is het denk ik."

Woensdag speelt Utrecht in de beker tegen Ajax. Afgelopen weekend zat Janssen nog negentig minuten op de bank tegen PSV, omdat het herstel van zijn kruisbandblessure moeizaam verloopt. "Voor mij is het niet gek, ik zit eigenlijk in een soort van voorbereiding. Kijk die bekerwedstrijd tegen Dordrecht was het moment dat ik voelde dat ik er klaar voor was, tegen PEC idem dito. Dan kan je een paar wedstrijden op rij spelen. Maar tegen PEC ging het mis en werd ik teruggeworpen. Nu ben ik op zoek naar een paar goede trainingsweken en dan wedstrijden. Maar als de trainer me nodig heeft sta ik er."

Ajax - Utrecht begint woensdag om 21.00 uur.

Lees ook: Sneijder over trainersrol bij Utrecht: "Sta er in elk geval positief in"

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 19 april 2021

  2. zondag 18 april 2021