Padt door het stof na blunder, Buijs baalt van Groningen

16 december 2020, 08:55

Het werd dinsdag een Emmen een slechte avond voor FC Groningen en Sergio Padt. De keeper ging de fout in bij een 1-1 stand en zorgde er daarmee voor dat Anco Jansen de 2-1 maakte. Een blunder die cruciale bleek in het bekerduel. Hij trok na afloop het boetekleed aan.

Padt treuzelde bij het wegschieten van de goal, waardoor Marko Kolar zijn voet tegen de bal kreeg en Jansen kon scoren. "Ik wil mijn keuze uitstellen bij die tweede goal. Vervolgens ligt de bal onder me en blokt Kolar die bal half. Hij valt voor de voeten van Anco die daar genadeloos gebruik van maakt. Volledig mijn fout", zei de keeper tegen RTV Noord.

Bij rust stond Groningen met 0-1 voor en leek er niets aan de hand voor de ploeg van Danny Buijs. Na rust was het een stuk minder, zag Padt. "Hoe we ons in de tweede helft vertonen, dan zie je dat het kan gaan gebeuren. Maar dat is voor mij natuurlijk geen reden om cadeautjes weg te geven. Dit seizoen willen we iets meer tot voetbal komen en hoop je zo tot meer kansen te komen. Dat is vandaag helaas niet het geval geweest."

Trainer Buijs was net als Padt niet blij. "Ik vond dat we slecht begonnen aan de wedstrijd. We hadden al snel op achterstand kunnen komen. Daarna pakten we het goed op, kwamen verdiend op 0-1 en hadden nog kans op meer. In de tweede helft hebben we het duel volledig uit onze handen laten glippen. Twee persoonlijke fouten worden door Emmen afgestraft. Zelf hebben we daarna ook veel te weinig meer gebracht."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen