Man City speelt ondanks 75 procent balbezit gelijk tegen WBA

15 december 2020, 23:21

Opmerkelijk puntenverlies voor Manchester City in de Premier League. De dolende formatie van Pep Guardiola slaagde er dinsdag niet in om de thuiswedstrijd tegen West Bromwich Albion winnend af te sluiten. Ondanks een onvoorstelbaar veldoverwicht werd het 1-1.

West Brom staat onder de streep en was stukken minder dan Manchester City. Toen het in de eerste helft via Ilkay Gündogan 1-0 werd, leek West Brom kanonnenvoer te gaan worden. De Duitser tikte overigens keurig binnen na een vlot lopende aanval over de zijkant. Verrassend genoeg werd het op slag van rust echter 1-1. Nathan Aké verloor een duel van Semi Ajayi en laatstgenoemde zag zijn inzet via Rúben Dias in het doel hobbelen. Het was de enige poging op doel van West Brom, maar dat was uiteindelijk dus toch genoeg voor een punt.

Manchester City had in totaal liefst 75 procent balbezit, maar kreeg het in de tweede helft niet voor elkaar om nog een keer te scoren. Het bleef zodoende 1-1. Het is voor de topclub al het zevende puntenverlies in twaalf competitieduels. Een zwaar teleurstellend seizoen dus tot dusver voor de ploeg van Pep Guardiola. Manchester City bezet de zesde plaats in de competitie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen