Stegeman: "Ik word ook chagrijnig als ik deze wedstrijd verlies"

15 december 2020, 21:56

John Stegeman had dinsdag geen reden tot lachen na de bekerwedstrijd tegen Excelsior die met 2-0 verloren ging. De trainer van PEC Zwolle zag dat zijn ploeg veel balbezit had, maar nauwelijks kansen kreeg. De coach vindt dat het beter moet.

"Ik baal heel erg dat we deze wedstrijd hebben verloren", reageerde hij bij FOX Sports op het bekerverlies. "Ik vond dat we best wel redelijk aan de bal waren, tot twintig meter van de goal. Daar zit ons probleem een beetje. We hebben niet veel weggegeven en wisten dat ze vanuit de omschakeling gevaarlijk zouden worden. We hadden veel de bal, maar daar moet je meer dingen meedoen. Dat was vanavond niet goed genoeg. Dat is een probleem dat de kop blijft opsteken. Als je zo vaak de bal hebt, moet je de tegenstander pijn doen. Het was te weinig."

Fans van PEC Zwolle zijn al langer ontevreden, weet Stegeman. Hij probeert zich echter vooral te focussen op zijn team en niet op sentimenten. "Ik word ook chagrijnig als ik vanavond deze wedstrijd verlies. Ik houd me vast aan de wedstrijden die we de afgelopen weken hebben gespeeld met elkaar. Dat gaf me juist heel veel vertrouwen. Ik vond dat we de juiste lijn te pakken hadden. Je wilt ook af en toe wedstrijden makkelijker winnen. Daar moeten we aan werken."

Lees hier het wedstrijdverslag van Excelsior - PEC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen