Gladbach komt knap terug, maar wint weer niet in Bundesliga

15 december 2020, 20:28

Borussia Mönchengladbach is een ronde verder in de Champions League, maar in de eigen Bundesliga loopt het niet bij de ploeg van Marco Rose. Dinsdag werd er voor de derde keer op rij niet gewonnen in de competitie, maar toch voelde het 3-3 gelijkspel tegen Eintracht Frankfurt als een overwinning.

Gladbach slechts één van de laatste vijf duels voor vandaag en won ook dinsdag niet. Het begin was nog wel goed omdat Lars Stindl na veertien minuten voor de 0-1 zorgde. Lang bleef die stand niet op de borden staan. André Silva, concurrent van de afwezige Bas Dost, tekende zeven minuten later met een rake penalty voor de gelijkmaker. Daarna ging het snel. De Portugees zorgde vier minuten daarna ook voor de 2-1 en was kort daarna ook aangever bij de 3-1 van Aymen Barkok.

Toen David Abraham een rode kaart kreeg bij Frankfurt, kreeg Gladbach nieuwe energie tegen Frankfurt waar Amin Younes een basisplaats had. In de negentigste minuut maakte Stindl zijn tweede van de avond en zijn rake penalty gaf Gladbach nieuwe hoop. Het leek een eretreffer, maar Frankfurt ging toch nog de fout in. In de 95ste minuut completeerde Stindl zijn hattrick en zorgde daarmee voor een 3-3 remise.

Gladbach staat ondanks dat teleurstellend zesde met slechts één overwinning in de laatste zes Bundesliga-wedstrijden. Frankfurt staat negende en heeft het gat met Gladbach niet kunnen verkleinen. Het verschil blijft vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen