Mourinho gooit olie op het vuur met sneer naar Klopp

15 december 2020, 17:30

De kraker in de Premier League tussen Liverpool en Tottenham Hotspur houdt uiteraard de gemoederen bezig in Engeland. De koplopers kruisen woensdag de degens in een direct gevecht om de bovenste plaats. José Mourinho heeft alvast olie op het vuur gegooid richting de kraker.

Liverpool-trainer Jürgen Klopp maakt er de laatste tijd een gewoonte van om te klagen over de vele geblesseerde spelers die hij heeft. Mourinho is daar geen fan van en heeft dinsdag zijn gram gehaald richting de Duitser. "Blessures zijn normaal, iedere club heeft daarmee te maken", zei hij tegen Sky Sports. "Volgens mij is Alisson niet geblesseerd. Trent Alexander-Arnold is niet geblesseerd. Matip gaat gewoon spelen. Ook Andy Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Salah en Firmino zijn fit. Ook Sadio Mané kan spelen. Virgil van Dijk is geblesseerd, en hij is een zeer goede speler, maar volgens mij Klopp bijna zijn ideale elf opstellen. Ik kan ook een lijst van Tottenham-blessures voorlezen."

"We missen twee spelers van het eerste en enkele talenten door blessures. Maar is Lloris geblesseerd? Nee. Is Alderweireld geblesseerd? Nee. Dier? Nee. Kane? Nee. Son? Nee. Dus waar zijn de blessures? Het is normaal om enkele blessures te hebben, dat heeft elke club. Maar Liverpool mist met Virgil van Dijk slechts één grote naam."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen