Kudus zet stap in herstel en maakt entree op trainingsveld

15 december 2020, 16:21

Het begint er goed uit te zien voor Mohammed Kudus. De middenvelder van Ajax heeft dinsdag de volgende stap in zijn revalidatie gezet, door zich weer te melden op het trainingsveld. Zijn rentree is nu slechts een kwestie van tijd.

De Ghanese middenvelder kampte met een meniscusblessure die hij opliep in het Champions League-duel met Liverpool. Dat was zijn eerste Champions League-wedstrijd, maar door de kwetsuur val dat treffen in het water. Sinds oktober speelde Kudus geen wedstrijd meer voor Ajax, maar hij is inmiddels op de weg terug. Dat hij dinsdag weer heeft meegetraind, zegt dat het weer de goede kant op gaat met zijn herstel. Erik ten Hag liet afgelopen weekend al weten dat Kudus mogelijk snel weer kan spelen. Dat is een welkome opsteker voor de Amsterdammers.

Kudus maakte in zijn eerste wedstrijden veel indruk bij de Amsterdammers. In de vier duels die hij speelde, maakte hij één doelpunt en gaf hij drie assists. De diepgang van de van FC Nordsjaelland overgekomen speler werd geloofd door Ten Hag, die hem de laatste tijd dan ook zeker heeft gemist. Afwisselend Davy Klaassen, Zakaria Labyad en Quincy Promes hebben zijn plek ingevuld de laatste maanden.

Lees ook: Ajax-pechvogel Kudus kan rentree mogelijk in 2020 nog maken

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen