Spelers Willem II hielden op eigen initiatief groepsgesprek

15 december 2020, 15:21

De spelersgroep van Willem II heeft een groepsgesprek ingelast vanwege de tegenvallende prestaties dit seizoen. Op eigen initiatief gingen de spelers met elkaar om tafel om te praten over de mindere prestaties tot dusver en deed dat opvallend genoeg zonder de technische staf. Koster stelt dat het goed is dat ze hun verantwoordelijkheid hebben gepakt.

Dat vertelt de coach op de clubsite. "Dat is een goed en volwassen initiatief van de spelers. Het is verhelderend om met elkaar te praten. Het kan een aanzet zijn tot een kentering die nodig is om tot betere resultaten te komen. Daarnaast spreekt de staf ook individueel met spelers. We willen het allemaal graag anders zien, dat mag duidelijk zijn", aldus Koster, die met Vitesse, AZ en Ajax een zware reeks voor de boeg heeft.

"Dat is een pittige reeks, maar ongeacht de tegenstander is het voor ons nu het belangrijkst dat we met de juiste, strijdlustige mindset het veld ingaan en goed aan de wedstrijd beginnen", hoopt Koster over het duel in de KNVB Beker met Vitesse. Dat de ziekenboeg voorzichtig leegloopt in Tilburg, helpt de coach wel.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen