Grealish verliest rijbewijs, Oostende ontslaat Ondoa

15 december 2020, 14:58

Jack Grealish kent sportief een geweldig jaar, maar heeft zich buiten het veld opnieuw van een slechte kant laten zien. De sterspeler van Aston Villa moet hij zijn rijbewijs voor liefst negen maanden inleveren na meedere incidenten en hem wacht bovendien een forse boete voor zijn slechte gedrag op de weg.

Dat heeft de rechter dinsdag bepaald. Op 29 maart van dit kalenderjaar was Grealish betrokken bij een ongeval, waarbij hij volgens een getuige 'flink naar drank' rook. Hij reed zijn witte Range Rover in de prak tegen twee andere gepakeerde auto's. Later werd hij met een gemiddelde snelheid van 160 kilometer per uur aangehouden, waarbij hij ook nog eens te weinig afstand hield op zijn voorgangers. De rechter vond het genoeg voor het innemen van zijn rijbewijs en een boete van liefst 91.000 euro. In 2015 werd de smaakmaker van Aston Villa ook al beboet door de club, toen hij laveloos in het openbaar was verschenen. 

KV Oostende onslaat Ondoa

Ook in België werden disciplinaire straffen uitgedeeld. Keeper Fabrice Ondoa is per direct ontslagen nadat hij een coronafeest heeft georganiseerd. De 24-voudig international vierde een overwinning op Club Brugge O21 met een feest in zijn appartement. De politie heeft het feest midden in de nacht stil moeten leggen en daarop besloot zijn werkgever KV Oostende de goalie per direct te ontslaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen