Gómez ligt overhoop met Gasperini, breuk met Atalanta dreigt

14 december 2020, 21:38

Hoelang is Papu Gómez nog speler van Atalanta? De aanvoerder van de club uit Bergamo ligt compleet overhoop met trainer Gian Piero Gasperini. Italiaanse media speculeren over een winters vertrek van de kleine Argentijnse middenvelder, of kan de breuk nog worden gelijmd?

In aanloop naar de wedstrijd van Atalanta in de Champions League tegen Ajax werd duidelijk dat Gómez en Gasperini onenigheid hadden. De relatie zou zijn bekoeld door een incident tijdens het 1-1 gelijkspel tegen FC Midtjylland. Gómez zou toen hebben geweigerd een tactische aanwijzing van Gasperini op te volgen. In de rust werd de aanvoerder gewisseld.

Tegen Ajax speelde Gómez gewoon negentig minuten, maar afgelopen weekend tegen Fiorentina bleef de creatieve middenvelder de hele wedstrijd op de bank. Daar zou hij zeer ontevreden mee zijn geweest. Op Instagram hintte Gómez maandag op een vertrek en beloofde hij dat 'de waarheid boven tafel komt' als hij weg is. Gasperini gaf na de wedstrijd tegen Fiorentina aan dat hij niet goed weet hoe de Gómez-kwestie opgelost moet worden.

Beppe Riso, de zaakwaarnemer van de Atalanta-captain, wil niet nog niet speculeren over een mogelijk winters vertrek van Gómez. "We zitten nog maar in december, het is te vroeg om het hierover te hebben", zegt hij bij Radio Kiss Kiss.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen