Blessure Berghuis valt mee, Haps terug op trainingsveld

14 december 2020, 17:45   Bijgewerkt: 17 december 2020, 19:12

De blessure van Steven Berghuis valt mee, zo meldt RTV Rijnmond maandagmiddag. De Feyenoord-captain viel zondag in de slotfase van de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo (0-3) uit met liesklachten. Naar verwachting kan hij komend weekend tegen Vitesse gewoon in actie komen.

Dat is goed nieuws voor Feyenoord, dat zondag na vijf wedstrijden zonder zege weer een keer een wedstrijd won. Met het maken van de 0-2 leverde Berghuis een bijdrage aan de uitzege in Venlo. Vlak voor het laatste fluitsignaal verliet hij met liesklachten het veld. Uit voorzorg, blijkt nu.

Er is meer goed nieuws voor Feyenoord. Ridgeciano Haps is weer terug, al traint hij nog wel apart van de groep. De linkervleugelverdediger was de voorbije weken om 'medische redenen' afwezig en moet zijn conditie weer opbouwen. Tegen Vitesse en sc Heerenveen zal hij nog geen deel uitmaken van de selectie.

Een tegenvaller is dat de geblesseerde Justin Bijlow langer uit de roulatie is dan verwacht. Hij hoopte in de winterstop weer te kunnen aansluiten, maar zal vanwege zijn voetblessure de belangrijke januari-maand met veel topwedstrijden ook aan zich voorbij moeten laten gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen