Koeman vindt CL-duel fifty-fifty, Marquinhos uit op revanche

14 december 2020, 15:16   Bijgewerkt: 14 december 2020, 15:21

Ronald Koeman heeft positief gereageerd op de zware Champions League-loting voor FC Barcelona. Hoewel de Catalanen met Paris Saint-Germain flink aan de bak kunnen, ziet de Nederlander ook kansen. "Ik denk dat PSG ook niet blij is met de loting", zei de oefenmeester.

Op het clubkanaal reageerde Koeman voor het eerst op de loting. Door de tweede plaats achter Juventus had FC Barcelona sowieso heel veel kans op een zware tegenstander en die kwam er met PSG duidelijk ook. "Het is moeilijk, maar ik denk dat de kansen redelijk verdeeld zijn", sprak hij over het treffen met de sterrenformatie uit Parijs, dat vorig seizoen de finale verloor van Bayern München.

"Ik zie het als fifty-fifty. Want PSG heeft geweldige spelers, is ambitieus en wil door in Europa, maar dat willen wij ook", bleef Koeman ambitieus. "Het grote doel van Paris Saint-Germain is om de Champions League te winnen, daar hebben ze de laatste jaren heel veel geld voor uitgegeven. Daarom zullen het aantrekkelijke wedstrijden worden." Over de 6-1 zege van enkele jaren geleden, die in de Franse hoofdstad, nog altijd pijn doen, repte Koeman niet.

Marquinhos vol vertrouwen

Paris Saint-Germain-aanvoerder Marquinhos laat op de clubsite van wel weten dat debacle van destijds nog niet te zijn vergeten. "We hebben goede herinneringen en slechte herinneringen aan FC Barcelona", doelde de verdediger op de thuiswedstrijd (4-0 zege) en return (6-1 nederlaag). "We hadden op voorhand geen favoriete loting, we zijn klaar voor elke tegenstander en zij enorm gemotiveerd om ons te laten zien. Er is bij ons veel veranderd, ten opzichte van drie jaar geleden, we zijn veel professioneler geworden. Bovendien heeft Neymar ons destijds veel pijn gedaan: nu speelt hij bij ons en zijn we van plan te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen