Zlatan terug in training, blessure Neymar valt mee

14 december 2020, 14:51

Zlatan Ibrahimovic is teruggekeerd op het trainingsveld van AC Milan. De Zweed liep drie weken geleden een hamstringblessure op in de gewonnen wedstrijd met Napoli (1-3). Of hij het duel van woensdag met Genoa haalt is nog onduidelijk. Ook voor Neymar was er goed nieuws nadat hij in het treffen met Lyon (0-1) uitviel met een enkeblessure.

Volgens het Italiaanse Sky Sports doet Ibrahimovic inmiddels weer mee aan de groepstraining van Milan, dat dit weekend maar ternauwernood een puntje binnensleepte tegen Parma (2-2). De Rossoneri zijn zodoende nog altijd ongeslagen in de Serie A en staan drie punten voor op rivaal Internazionale. Zonder de 39-jarige Ibrahimovic werd ook de volgende ronde in de Europa League bereikt, maar Milan kan de kwaliteiten van de vedette goed gebruiken. In zes competitieduels scoorde Ibrahimovic al tien keer, waarmee hij topscorer is in Italië.

Neymar

In het verloren duel met Lyon (0-1) viel Neymar uit met een enkelblessure, waarna er al snel werd gevreesd dat de Braziliaan langdurig uit de roulatie zou liggen. PSG meldt maandagmiddag echter dat schade meevalt en Neymar nog nader onderzocht wordt. De eerste scans waren in ieder geval positief. In 48 uur zal er meer bekend zijn over de kwetsuur. PSG werd bij de Champions League-loting gekoppeld aan FC Barcelona, de oude werkgever van Neymar. Het zal de superster er dus alles aan gelegen zijn om die ontmoeting te halen.

Mark Uth

Tot slot heeft Schalke 04-aanvaller Mark Uth het ziekenhuis verlaten. De oud-spits van onder meer Heracles Almelo en sc Heerenveen verloor zondag het bewustzijn in het duel met FC Augsburg (2-2) na een botsing. Op het veld zag het er akelig uit, met onder meer een infuus en een stabilisatie van het hoofd. Gelukkig voor Uth is het 'slechts' een hersenschudding. In het ziekenhuis moest hij worden onderzocht, maar Schalke 04 meldt inmiddels dat Uth alweer naar huis mag. Het is nog onduidelijk of hij op korte termijn ook terugkeert op het trainingsveld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen